Bima 1 gray Bima 2 gray Bima 3 gray Bima 4 gray

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ


Στο dezigner.gr σας παρέχουμε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό εσωτερικού χώρου σε κόστος προσιτό σε όλους.

Ξεχωρίζουμε γιατί προσφέρουμε σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή μια υψηλής ποιότητας πρόταση διαρρύθμισης με την 3D (φωτορεαλιστική) απεικόνισή της για τους χώρους της κατοικίας σας, καθώς και επιλογή της επίπλωσης . Επιπλέον, προσφέρουμε προνομιακή έκπτωση για τον πελάτη από τα συνεργαζόμενα καταστήματα επίπλων.

Επειδή πιστεύουμε στην ποιότητα της δουλειάς μας, μπορούμε να παρέχουμε στον πελάτη τον αρχικό σχεδιασμό με υψηλή ποιότητα και σε πολύ μικρό κόστος. Έτσι, δοκιμάζοντάς μας, μπορεί να μας αναθέσει αργότερα ένα ευρύτερο αντικείμενο σχεδιασμού ή κατασκευής εάν το επιθυμεί.

Για σχεδιασμό επαγγελματικών χώρων, η συνεργασία θα γίνεται μετά από συνεννόηση (στείλτε μας αρχικά ένα e-mail στο: info@dezigner.gr ).

Η διαδικασία γίνεται ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Βήμα 1
Μας στέλνετε την κάτοψη και φωτογραφίες από το χώρο σας.
(ιδανικά μας στέλνετε και το ύψος του χώρου, καθώς και το ύψος των αλλαγών επιπέδου εάν υπάρχουν) 

με email στο: info@dezigner.gr
ή συμπληρώνοντας την φόρμα που βρίσκεται εδώ 
ή με courier στο: DEZIGNER, Δράκου 35, Αθήνα 11742
Σε περίπτωση που δεν έχετε διαθέσιμη κάτοψη, στείλτε μας e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τις φωτογραφίες του χώρου ώστε να κανονίσουμε μια επιτόπου επίσκεψη με χρέωση που θα κανονιστεί εκ των προτέρων.


Βήμα 2
Σας προσφέρουμε μια πρόταση διαρρύθμισης και την 3D φωτορεαλιστική απεικόνισή (βλέπε παράδειγμα εδώ) της για τους χώρους της κατοικίας σας, καθώς και λίστα με την επιλογή της επίπλωσης (βλέπε παράδειγμα  εδώ) σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή (από 600€ για τον κάθε χώρο της κατοικίας σας με μόλις 199€). Ο κατάλογος με τα συνεργαζόμενα καταστήματα επίπλωσης μπορεί να εμπλουτίζεται ή και να αλλάζει. 
Εναλλακτικά, σας προσφέρεται οικονομικότερα η διαρρύθμιση σε κάτοψη με μόνο 59€ (βλέπε παράδειγμα εδώ).


Βήμα 3
Προμηθεύεστε τα έπιπλα που έχετε επιλέξει με προσωπική προνομιακή έκπτωση ειδικά για το dezigner.gr από τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Βήμα 4
Σας παρέχουμε έναν περισσότερο ολοκληρωμένο σχεδιασμό καθώς και υποστήριξη για πιθανές οικοδομικές εργασίες και  εάν το επιθυμείτε.

Τρόποι Πληρωμής:
Η πληρωμή γίνεται είτε με κατάθεση σε τραπέζικο λογαριασμό είτε με PayPal
.