Bima 1 gray Bima 2 gray Bima 3 gray Bima 4 gray

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

To dezigner.gr είναι δημιουργία νέων (30 και κάτι) αρχιτεκτόνων εσωτερικού χώρου με έδρα διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Οι σχεδιαστές έχουν πλούσια εμπειρία στον χώρο του σχεδιασμού και της διακόσμησης και είναι υπεύθυνοι στο αντικείμενό τους στο αρχιτεκτονικό γραφείο του Μανώλη Αναστασάκη για την Ελλάδα και σε αντίστοιχα αρχιτεκτονικά γραφεία στις άλλες χώρες.

Στόχος της ομάδας dezigner.gr είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σχεδιασμού χώρων και επίπλωσης πείθοντας για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό της με μία αρχική σχεδιαστική πρόταση σε πολύ χαμηλό κόστος. Οι υπηρεσίες της ομάδας μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε χώρο και απαίτηση μελέτης και κατασκευής (ιδιωτικό ή επαγγελματικό). Χριστίνα Τσινισιζέλη (Αρχιτέκτων Εσωτερικού Χώρου)
Η Χριστίνα Τσινισιζέλη αποφοίτησε το 2002 από το Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων του ΤΕΙ Αθήνας και πήρε το πτυχίο της το 2002 με βαθμό άριστα. 
Με το πρόγραμμα Erasmus πραγματοποίησε ένα εξάμηνο σπουδών στο Kent Institute of Art & Design. Εργάστηκε σε αρχιτεκτονικά γραφεία και από το 2007 είναι στέλεχος του γραφείου Μανώλη Αναστασάκη. Έχει μελετήσει και επιβλέψει πληθώρα κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και έχει συμμετάσχει ως συνεργάτης σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς όπου έχει αποσπάσει εθνικές και διεθνείς διακρίσεις.Δημήτρης Φραγκιάς ρχιτέκτων Εσωτερικού Χώρου)
Σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική στο Τμήμα Διακοσμητικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών των Ανώτατων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Τ.Ε.Ι.) της Αθήνας. Συνέχισε την ειδικότητά του στο τμήμα “Faculta Del Design” του “Politecnico Di Milano” στην Ιταλία. Το έτος 2004-2005 συμμετείχε στις μελέτες ανακατασκευής παραδοσιακών οικισμών στο νησί της Χίου και από τότε εργάζεται στην Αθήνα στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων σε αρχιτεκτονικές μελέτες και τηλεοπτικές παραγωγές. Από το 2006 εργάζεται στο αρχιτεκτονικό γραφείο του αρχιτέκτονα Μανώλη Αναστασάκη, 
όπου έχει αποσπάσει εθνικές και διεθνείς διακρίσεις.Σπύρος Σχινάς (Αρχιτέκτων Εσωτερικού Χώρου)
Απόφοιτος του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων του ΤΕΙ Αθήνας. Το 2008 παρακολούθησε με το πρόγραμμα Erasmus ένα εξάμηνο σπουδών στο τμήμα Faculta del Design  του  Politecnico  di  Milano στην  Ιταλία. Πραγματοποίησε την πρακτική του εργασία στο αρχιτεκτονικό γραφείο ‘’Χρήστος Λούπας και Συνεργάτες’’. Το 2011 ολοκλήρωσε με επιτυχία το Diplomado de Iluminación Arquitectónica του τμήματος Facultad de Arquitectura στο Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM) στο Μεξικό ενώ παράλληλα εργάστηκε στο γραφείο αρχιτεκτονικού φωτισμού ‘’Lighteam Gustavo Avilés S.A.’’. Σήμερα, ζει στην Αθήνα και εργάζεται στο αρχιτεκτονικό γραφείο του αρχιτέκτονα Μανώλη Αναστασάκη.Μυρσίνη Τριγώνη (Interior Designer & Design Consultant) 
Η Μυρσίνη Τριγώνη αποφοίτησε από το Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας με άριστα. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές (MΑ Art in Architecture) όπου μελέτησε τον σχεδιασμό και τη δημιουργία βιτρινών. Το 2008 ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στο Interior DesignΕιδικεύεται στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων και την οπτική επικοινωνία, στη σχέση εμπορικός χώρος- καταναλωτικό κοινό και στους τρόπους με τους οποίους οι εσωτερικοί χώροι μπορούν να προωθήσουν και να ενισχύσουν μια brand και την ταυτότητα του εκάστοτε εμπορικού χώρου. Δουλεύει ως display/interior designer και διδάσκει σχεδιασμό εσωτερικών χώρων και οπτική επικοινωνία στο τμήμα Graphic and Spatial Communication.Κατερίνα Παναγιωτοπούλου (Aρχιτέκτων Εσωτερικού Χώρου)
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων του ΤΕΙ της Αθήνας το 2010. Το 2008, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ''ERASMUS'' φοίτησε για έξι μήνες στο Faculty of Fine Arts του Brno University of Technology στην Τσεχία. Το 2011 ολοκλήρωσε με επιτυχία το Diplomado de Iluminación Arquitectónica του Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM) στο Μεξικό. Έχει εργαστεί στο αρχιτεκτονικό γραφείο ''Κώστας Πετράκης και Συνεργάτες'' στην Αθήνα και στο γραφείο αρχιτεκτονικού φωτισμού “Lighteam Gustavo Avilés S.A.” στην Πόλη του Μεξικό. Σήμερα, ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Urban Design: Art, City and Society (MA) στο Universitat de Barcelona.


Νathalie Borne (Αρχιτέκτων)
Η Nathalie Borne αποφοίτησε από την Ecole d'Architecture Paris-Malaquais et Paris-la-Villette στο Παρίσι και είναι διπλωματούχος αρχιτέκτων D.P.L.G από το 2003. Από το 2004 έως το 2011 εργάσθηκε σε επώνυμα αρχιτεκτονικά γραφεία στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη, ενώ ταυτόχρονα ανελάμβανε μελέτες πελατών της κυρίως στον τομέα της κατοικίας. Παρακολούθησε διεθνή εργαστήρια αρχιτεκτονικής, μεταξύ άλλων με ανταλλαγή φοιτητών με το πανεπιστήμιο του Los Angeles όπου παρακολούθησε εργαστήρια για την "πράσινη" αρχιτεκτονική. Συμμετείχε σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό για ένα κέντρο αρχιτεκτονικής και έρευνας στη Νέα Υόρκη.

Μάγδα Τσαρουχά (Αρχιτέκτων εσωτερικού χώρου)
Η Μάγδα Τσαρουχά αποφοίτησε το 2010 από το τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Σχεδιασμού Αντικειμένου του ΤΕΙ Αθήνας. Το 2009 εργάστηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο του αρχιτέκτονα Μανώλη Αναστασάκη όπου συμμετείχε σε διεθνείς διαγωνισμούς. Έχει εργαστεί ως αρχιτέκτονας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά γραφεία στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Σήμερα, ολοκληρώνει τo μεταπτυχιακό πρόγραμμα ‘’Lighting Design and LED Technology’’ στο Politecnico di Milano, ενώ παράλληλα εργάζεται ως lighting designer.Θάλεια Κατσιάρη ρχιτέκτων Εσωτερικού Χώρου) 
Η Θάλεια Κατσιάρη, αποφοίτησε το 2010 απο το Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων του ΤΕΙ Αθήνας. Συνέχισε τις σπουδές της στο Μιλάνο όπου πραγματοποίησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ''Interior Design'' στην Scuola Politecnica di Design. Έχει εργαστεί σε αρχιτεκτονικά γραφεία στην Ελλάδα και την Ιταλία όπου σχεδίασε και επίβλεψε πολυάριθμους επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες. Το 2007 παρακολούθησε σεμινάριο στο 'Interactive Design' στο Μoholy-Νagy University of Αrt and Design στην Βουδαπέστη. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών. Σήμερα ζει και εργάζεται στο Μιλάνο.